Gepost op

Let Fat Cry – Let’s begin

Winners never quit and quitters never win ~ Vince Lombardi

De meeste van ons willen gezond en fit zijn en dromen van een strak lichaam. Het is niet voor niets dat niet iedereen het voor elkaar krijgt om in de zomer met een strakke lijn te paraderen over de stranden. Hoe mooi zou het zijn als we na een paar weken trainen het gewenste resultaat al zouden hebben. Helaas is fit worden en vooral fit blijven is geen korte termijn werk. Het is een combinatie van toewijding en doorzettingsvermogen, een stap die voor iedereen moeilijk is. Maar zeker niet onmogelijk is.
cropped-just_do_it__by_angelmaker666-d3ezd0w.jpg

Via dit blog wil ik mensen helpen en motiveren om ook deze stap te nemen. Man of vrouw, jong of oud, iedereen kan zijn of haar gewenste resultaat behalen. Op dit blog post ik interessante fitness/health nieuwtjes, verschillende oefeningen en alles wat ik tegen kom op het gebied van sport/voeding & lifestyle. Ik heb de afgelopen jaren veel informatie gevonden op het gebied van voeding en training. Deze informatie was redelijk moeilijk te vinden en redelijk lastig om als lake te begrijpen. Hier wil ik de informatie voor iedereen leesbaar en bruikbaar maken.

Wil je net beginnen met sporten en afvallen? Dan kan je het beste bij “Let’s get started” beginnen. Ben je gevorderd en altijd opzoek naar nieuwe info, dan ben je hier op de perfecte plek.

 

~ Let Fat Cry ~

Geef een reactie